Adidas Winkel Breda Nederland

Adidas Winkel Breda Nederland

Adidas Originals Store in Breda is een kledingzaak voor dames en heren. De collectie bestaat uit de Adidas Originals-collectie, de collecties zijn geïnspireerd op vroegere sportcollecties. Je kan de Adidas Originals Store vinden in Breda.

 

Categorie:
Shopping
Soort winkel:
Kleding
Online winkelen Adidas Originals bij Adidas Winkel Breda Sports de toonaangevende retailer van sportmode in Nederland.

JOUW SPORTWINKEL, VOOR ELKE SPORT

adidas ontwerpt workoutkleding voor allerlei sporters. Voor creators die de boel graag opschudden. Verwachtingen tarten. De regels breken om weer nieuwe te verzinnen. Om ze vervolgens opnieuw te breken. Wij voorzien teams en individuele sporters van sportkleding om zich op de wedstrijd voor te bereiden. Om gefocust te blijven. Wij ontwerpen sportswear om je over de eindstreep te krijgen. Om de wedstrijd te winnen. Wij zijn de sportzaak voor vrouwen, met beha’s en leggings die speciaal voor hen zijn gemaakt. Van low tot high-impact. Wij ontwerpen, vernieuwen en herhalen. Om nieuwe technologieën in actie te zien. Op het veld, de tracks, de baan en in het zwembad. We putten inspiratie uit retro workoutkleding en creëren nieuwe streetwear-musthaves. Zoals NMD, en onze Firebird trainingspakken. Klassieke sportmodellen worden nieuw leven ingeblazen. Zoals de Stan Smith. En Superstar. Zowel op straat als op podia te bewonderen.

Met onze collecties vervagen we de grenzen tussen high fashion en high performance. Zoals onze collectie atletische kleding van adidas by Stella McCartney die is ontworpen om er zowel binnen als buiten de sportschool goed uit te zien. Of enkele van onze lifestyle-items van adidas Originals, die ook als sportkleding kunnen worden gedragen. Ons leven verandert voortdurend en wordt steeds veelzijdiger. En adidas ontwerpt met die gedachte in het achterhoofd.

Translate »
X